Αρχική →

28/04/2025
28/04/2025

Συμμετοχή του Perrotis College στο Delphi Forum

Στην εκδήλωση με τίτλο: “Food Systems, Sustainable Agriculture, Health and Climate Action”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Delphi Forum, συμμετείχε η Dean του Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου. Αποτέλεσε διοργάνωση της Ακαδημίας Αθηνών και του School of Public Health του πανεπιστημίου του Harvard και συγκέντρωσε κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς από όλο τον κόσμο.

 

 

Η Δρ. Ζηνοβιάδου, με την εξειδίκευσή της στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων, συνέβαλε στη συζήτηση για τη βιώσιμη γεωργία και τα συστήματα τροφίμων, εστιάζοντας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης λόγω της κλιματικής κρίσης. Η παρουσία της ανέδειξε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ επιστημονικών ιδρυμάτων και διεθνών οργανισμών για την προώθηση καινοτόμων λύσεων που θα διασφαλίσουν την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Το Delphi Forum αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό που προάγει τον διάλογο για κρίσιμα ζητήματα παγκόσμιας εμβέλειας. Η συμμετοχή της Δρος. Ζηνοβιάδου ενίσχυσε τη φήμη του Perrotis College ως εκπαιδευτικού ιδρύματος που πρωτοπορεί στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και της αγροδιατροφής, ενώ η εκδήλωση αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

image
image